Huis en Tuin

Tuinmeubelen – Inrichten van huis en tuin

Voorwerk

Voordat ik een opdracht aanvaard, voer ik altijd eerst een oriënterend gesprek bij de mensen thuis. Zo kan ik niet alleen in een gesprek de wensen, verwachtingen en mogelijkheden op papier zetten, maar ook – door om me heen te kijken – de smaak en persoonlijkheid van de tuineigenaars leren kennen. Dit komt, zo is gebleken, het ontwerp ten goede.

 

Uitvoering

Als de opdracht aanvaard is, maak ik meestal één maar soms twee in de aard verschillende ontwerpen die beiden de wensen en mogelijkheden van de tuin en de opdrachtgevers ten volle benutten. Dezen zullen zijn uitgewerkt in zowel plattegrond als in voor- en zijaanzichten. Ook detailtekeningen en sfeerschetsen zijn hierbij belangrijk. Hierna volgt een gesprek waarin een van beide ontwerpen of mogelijk zelfs een combinatie daarvan gekozen wordt. Ook kunnen wijzigingen in dit gesprek besproken, geschetst en doorgevoerd worden.
Indien gewenst werk ik dit ontwerp verder uit in een schaal die bij de tuin en het ontwerp past, vaak 1:100. Kleinere details zoals de invulling van borders of bestratingspatronen kan ik op een schaal van 1:20 uitwerken als dat handig blijkt te zijn.
De mate van detaillering is niet altijd gelijk, deze hangt af van de complexiteit van het ontwerp en uiteraard van het beschikbare budget voor het ontwerp.

Afsluiting

Uiteindelijk krijgt u een mooie en uitgewerkte ontwerptekening, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Ook kunt u voor de uitwerking een hovenier benaderen.
Ik ben van mening dat een diepgaande kunde en vakmanschap zich maar op één terrein tegelijk kan richten. Daarom voer ik ontwerpen niet zelf uit, maar laat dat over aan lieden die zich daarin hebben gespecialiseerd. Ik ben beter in ontwerpen. Desgewenst kan ik u wel adviseren bij de keuze voor een uitvoerder.

 

Kosten

De kosten van het ontwerp voor uw tuin worden al in het oriënterend gesprek zo goed mogelijk met u afgesproken.
Voor elke tuin kan ik binnen elk budget een tuinontwerp maken.

Wilt u een goedkoper tuinontwerp, dan kan ik daar vanzelfsprekend minder tijd in steken dan wanneer uw budget wat ruimer is. Maar toch zal ik altijd een mooi ontwerp af leveren.
Een ontwerp voor een kleinere tuin is al mogelijk vanaf een prijs van ca. 400 euro.

Is uw budget wat groter, dan heb ik meer tijd om het ontwerp wat persoonlijker te maken en verder te detailleren.
Ik kan het bijvoorbeeld aan laten sluiten bij de architectuur van uw huis of bij de omgeving. Ook is het mogelijk om de cultuurhistorische achtergrond van uw huis of omgeving terug te laten komen in het ontwerp.
Ik kan zelfs de cultuurhistorische achtergrond van uw huis of omgeving voor u proberen uit te zoeken.

Kortom, alles is mogelijk. U, als klant, bent koning.

 

https://www.elrubioloco.com – https://www.mydesiredeal.com – https://dsmbaancircuit.nl – https://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.de – http://swankylinks.com – http://soneyfabrics.com – http://orangegrovemotel.com – https://www.ledinbouwspot.be – https://www.led-forum.nl – https://www.grey-blog.be – https://www.sknetblogs.be –https://www.asm-blog.com – https://www.7k31.com – http://www.hostareus.com – http://www.paddlepowerkayaks.com – http://www.stamer-reflex.com – http://www.staplijst.com – https://www.vansoncranes.com – https://www.swamp-gas.com – http://www.wacohog.com – http://www.rentmysim.com – http://www.hotel-appartementen.be – http://www.vertcerise.shop – https://www.residenzadelsole.eu – https://www.grafika-design.eu – http://aj-creatives.com/

https://infoguide.be – kmosite.be , vlaamsebedrijven.bevlaamsebedrijvengids.bedataweb.be