Huis en Tuin

Tuinmeubelen – Inrichten van huis en tuin

Door - Tom Cosyns - Seobureau.be

Nooit meer grasmaaien met het mooiste kunstgras!

Kunstgras zit allang niet meer in de hoek van een goedkoop, plastic gazon. Integendeel! Kunstgras is momenteel dé tuintrend! Kunstgrasspecialist Top Kunstgras uit Haelen vindt dat niet zo vreemd. Kunstgras is tegenwoordig namelijk bedrieglijk echt en niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Hét grote voordeel van kunstgras is natuurlijk dat u nooit meer de grasmaaier tevoorschijn hoeft te halen. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en in uw vrije tijd wilt u van uw tuin genieten zonder dat u zich druk hoeft te maken over het onderhoud van uw gazon. Top Kunstgras biedt alleen kunstgras aan van hoge kwaliteit. Die kwaliteit ziet u terug in de echtheid, zachtheid en levensduur van het kunstgras. Wat denkt u van een altijd fris en groen gazon in uw tuin of op uw balkon of dakterras? Met kunstgras is meer mogelijk dan u denkt. Voor welk project u ook kunstgras nodig heeft, er is gegarandeerd het geschikte kunstgras voor u! Het aanbod kunstgrassen is zeer divers, elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken.

Eigen legservice voor kunstgras

Bent u niet zo handig of heeft u weinig tijd? Maak dan gebruik van de legservice. Zo weet u zeker dat uw gazon er stabiel en zeer strak bijligt en het bespaart u veel tijd. Misschien ziet u het wel zitten om op uw balkon zelf kunstgras te leggen? Bij uw bestelling worden alle benodigde accessoires plus een uitgebreide leginstructie mee geleverd zodat dit een eenvoudige klus wordt. Geniet deze zomer nog meer van uw tuin of balkon met het mooiste kunstgras! U hoeft nooit meer gras te maaien, nooit meer te sproeien, te bemesten of te verticuteren. Uw gazon bezorgt u geen enkele hoofdbrekens meer en ligt er altijd stralend bij. Kinderen en huisdieren kunnen er veilig op spelen en u hoeft enkel maar te genieten van uw groene oase. Ook eigenaren van zwembaden en jacuzzi’s zullen merken dat het water schoon blijft; er komt geen modder, zand of gras meer in het water.

Scherpe prijsstelling kunstgras

Top Kunstgras biedt een zeer scherpe prijsstelling; er is kunstgras voor elk budget met altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Het kunstgras komt direct van de fabrikant zodat het wordt aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen. U kunt een bezoek brengen aan de showroom en showtuin in Haelen maar u kunt uw kunstgras ook online bestellen. Kunstgras is een investering waar u jaren plezier van zult hebben. U krijgt 15 jaar garantie op verkleuring, buitensporige slijtage en scheuren. Geniet nog meer van het buitenleven met kunstgras. De tijd dat u zich zorgen maakte omdat het langdurig regende of wekenlang zonnig en droog was, ligt achter u. Uw gazon wordt niet meer geel en verandert niet meer in een modderpoel. Het hele jaar door kunt u onbekommerd genieten van een mooi kunstgras gazon.