Huis en Tuin

Tuinmeubelen – Inrichten van huis en tuin

Door - Tom Cosyns - Seobureau.be

Kies voor een luxueus ogend dressoir in huis

witte tv meubel.

Het inrichten van een woon- of bijvoorbeeld slaapkamer brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Welke stijl past zowel bij jouw persoonlijke smaak, als ook bij die van je partner? Hoe voorkom je dat een interieur al snel erg rommelig oogt door een mix van meubels in verschillende stijlen? Hoe trek je de aandacht van mensen weg bij de rommelige hoekjes in de woonkamer? Enzovoorts. Een van de mogelijkheden die je in dat laatste geval hebt, is het gebruik van een eyecatcher binnen je interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strakke, moderne witte tv meubel. Je kunt het meubelstuk niet alleen gebruiken voor de televisie, maar bijvoorbeeld ook als fraai dressoir. Decoreer het meubelstuk met fotolijstjes, een vaas en een dierbaar beeldhouwwerk of schilderij.

Leid de aandacht weg van het grote zwarte televisiescherm

Televisies zijn de afgelopen jaren steeds groter geworden. Een scherm met een diagonaal van meer dan 50 of zelfs 55 inch is in de huidige tijd geen uitzondering meer. Hoewel een grote televisie verschillende voordelen biedt, brengt het ook enkele uitdagingen met zich mee. Hoe voorkom je dat het grote zwarte scherm, als de televisie uitgeschakeld is, een negatieve impact heeft op de uitstraling van een kamer? Het gebruik van stijlvol gedecoreerde en fraai afgewerkte tv meubels kan een oplossing vormen. In plaats van dat men naar het grote scherm kijkt, heeft men aandacht voor het schilderij wat je op het meubel geplaatst hebt. Of bijvoorbeeld voor het fraaie boeket in de mat glazen vaas.

Zorg dat kabels achter de televisie weggewerkt zijn

Voor veel mensen is het grote aantal kabels wat richting de televisie loopt een doorn in het oog. Denk aan de stroomkabel van het apparaat zelf, de HDMI-kabel voor het aansluiten van de game console van je kinderen, een kabel voor de geluidsinstallatie, enzovoorts. Zorg dat deze kabels op nette wijze weggewerkt worden. Interessant hierbij is het gebruik van een centrale hub, welke je in het tv meubel legt. Vanuit deze hub loopt slechts één kabel richting de televisie. Deze werk je netjes weg in een kabelgoot aan de wand.

Fraai afgewerkte houten tv meubels

TV meubels en bijvoorbeeld dressoirs zijn er in tal van verschillende soorten en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een fraai afgewerkt houten tv meubel. Kies je voor een glanzende lak, of ga je voor een matte afwerking? Belangrijk bij de aanschaf van