Huis en Tuin

Tuinmeubelen – Inrichten van huis en tuin

Door - Tom Cosyns - Seobureau.be

Geniet van meer comfort in huis met een relaxzetel

relaxzetels

Maak van je huis een thuis, door de verschillende ruimtes op sfeervolle wijze in te richten passend bij je persoonlijke smaak. Kies je voor een modern, klassiek of bijvoorbeeld industrieel interieur? Een heus thuis is echter niet alleen fraai ingericht; het biedt je ook het gewenste comfort wanneer je na een lange dag werken huiswaarts keert. Een plek om uit te rusten, je lichaam volledig te laten ontspannen. Dit doe je door te investeren in een relaxzetel van een partij als Meubelzorg. Kijk bijvoorbeeld eens naar de stoelen waarvan je het voeteneinde uit kunt klappen. Of wat te denken van de modellen waarvan je de rugleuning kunt laten zakken? Niet alleen comfortabel; het zijn ook ergonomisch verantwoord ontworpen fauteuils. Ze helpen klachten aan onder meer de rug en nek tegen te gaan door het lichaam op de juiste punten te ondersteunen.

Verschillende modellen relaxzetels

Bij de aankoop van een nieuwe relaxzetel heb je keuze uit tal van verschillende modellen. Er werden reeds enkele voorbeelden van gegeven. Ook populair is de sta op stoel, welke je licht naar voren kunt kantelen. Op deze manier sta je al met je voeten op de grond en hoef je jezelf slechts af te zetten aan de armleuningen. Zeker voor mensen die steeds minder mobiel zijn als gevolg van ouderdom of een medische aandoening, helpt een dergelijke stoel het comfort wat je thuis ervaart flink te verbeteren. Online vind je een overzicht van de diverse modellen relaxzetels.

Moderne, strak vormgegeven stoelen van duurzaam leer

Waar voorheen vaak gekozen werd voor een fauteuil met stoffen bekleding, zijn tegenwoordig de stoelen met een bekleding van leer populair. Door te investeren in een kwalitatief goede relaxzetel met leren bekleding, verzeker je jezelf van een meubelstuk waar je vele jaren plezier van zal hebben. Het leer blijft bij de juiste verzorging jaren mooi, zonder het meubelstuk opnieuw te moeten stofferen. Kies je voor bruin leer, taupe of bijvoorbeeld crème? De verschillende stoelen zijn veelal in meer dan 250 kleuren leverbaar bij een partij als Meubelzorg. Zo weet je zeker dat je een relaxzetel vindt die past bij jouw interieur.

Combineer de relaxzetel met bijpassende bank

Maak het interieur van de woonkamer compleet met een bij de relaxzetel passende bank. Laat de kleur van de bekleding van de bank aansluiten op de kleur van de relaxzetel. Zo zorg je voor een geheel, wat de ruimte een rustige uitstraling geeft.